BTC’nin son fiyat hareketine rağmen, bitcoin balinaları almaya ve elinde tutmaya devam ediyor.

Bitcoin balinaları, BTC fiyatının 40 bin doların altına düşebileceği uyarılarına rağmen çantalarını dolduruyor BTC’nin son fiyat hareketine rağmen, bitcoin balinaları almaya ve elinde tutmaya devam ediyor. Büyük yatırımcılar, piyasadaki mevcut belirsizliğe rağmen her gün BTC satın alıyor. Ve pozisyonlarını artırıyor. Gerçekten de, her gün 1 milyon dolar değerinde Bitcoin tahsis eden bir Bitcoin balinası var. Bu, bu …

Bitcoin balinaları, BTC fiyatının 40 bin doların altına düşebileceği uyarılarına rağmen çantalarını dolduruyor

BTC’nin son fiyat hareketine rağmen, bitcoin balinaları almaya ve elinde tutmaya devam ediyor.

Büyük yatırımcılar, piyasadaki mevcut belirsizliğe rağmen her gün BTC satın alıyor. Ve pozisyonlarını artırıyor. Gerçekten de, her gün 1 milyon dolar değerinde Bitcoin tahsis eden bir Bitcoin balinası var.

Bu, bu yatırımcıların BTC’nin geleceği konusunda yükselişe devam ettiğini gösteriyor. Bitcoin’in son fiyat hareketi, büyük yatırımcıların ve sahiplerinin şu anda ne yaptığını göstermez. Bu büyük Bitcoin balinaları, fiyatı veya Bitcoin’in piyasadaki performansını önemsemeden günlük olarak BTC satın alıyor. Sadece her gün daha fazla kripto para alıyorlar.

BitInfocharts tarafından bildirildiği üzere, günlük olarak 1 milyon dolar değerinde BTC satın alan bir Bitcoin balinası var. Her gün 25 BTC‘ye yakın satın alıyor. Ve bu parayı cüzdanına ekliyor. Bu alımlarda piyasadaki fiyat dalgalanmaları dikkate alınmaz.

admin

admin

Related Posts

Leave A Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir