LFG 4.130 BTC daha satın aldığından, Bitcoin 42 bin doların üzerinde haftalık kapanış için savaşıyor

Bitcoin boğa alıcıları içinher zamanki gibi işler Pazar günü mesai saatleri dışında devam ederken, fiyat kayıpları sakinleşiyor. Bitcoin ( BTC ), bir haftalık hayal kırıklı Rekt Capital, şu anda destek olarak test edilen üç önemli hareketli ortalamanın altını çizdi ve tarihsel olarak, onlardan sıçramanın "güçlü yükseliş momentumundan" önce geldiğini belirtti. Cumartesi günü , "Teknik olarak konuşursak, ~38000 doların üzerindeki …

  1. Bitcoin boğa alıcıları içinher zamanki gibi işler Pazar günü mesai saatleri dışında devam ederken, fiyat kayıpları sakinleşiyor.

  2. Bitcoin ( BTC ), bir haftalık hayal kırıklı

    Rekt Capital, şu anda destek olarak test edilen üç önemli hareketli ortalamanın altını çizdi ve tarihsel olarak, onlardan sıçramanın “güçlü yükseliş momentumundan” önce geldiğini belirtti.

    Cumartesi günü , “Teknik olarak konuşursak, ~38000 doların üzerindeki herhangi bir şey BTC için bir makro Yüksek Düşük” dedi .

    Superlux ‘ın bildirdiği gibi, makro baskı hafta boyunca kasvetli havanın arka planını oluşturdu ve ABD dolarının gücüne ilişkin endişeler gün boyunca devam etti.

    Cointelegraph yazarı Michaël van de Poppe, benzer şekilde daha umutlu bir bakış açısı benimseyerek, “DXY zirveye ulaştığı an (ki bu yakında olabilir), bir sonraki boğa koşusu başlayacak. Ve bu destansı olacak . ”

    Sürekli bir iyimserlik kaynağı haline gelen Blockchain protokolü Terra, BTC alımlarına Pazar günü devam etti ve ilgili kar amacı gütmeyen Luna Foundation Guard (LFG) cüzdanına 4.130 BTC ekledi.

    Zincir içi izleme kaynağı BitInfoCharts’a göre, verilen cüzdan 39.897.98 BTC (1,7 milyar $) bakiyesiyle mevcut 19. en büyük cüzdandı.

  3. ğı yaratan kayıpların ardından 10 Nisan’da ayın şimdiye kadarki en düşük haftalık kapanışına hazırlandı.
DOGE/USD 1 saatlik mum grafiği (Binance). Kaynak: TradingView

Bununla birlikte, ilk 10’un hemen dışında, Dogecoin ( DOGE ) bir kez daha geri kalanından daha iyi performans göstererek 24 saat içinde %8.3 kazandı.

DOGE/USD, Tesla CEO’su Elon Musk’ın devam eden tanıtımları sayesinde 6 Nisan’dan bu yana en yüksek seviyesini işaretleyerek 0.158 dolara ulaştı. Musk’ın hafta sonu önerileri arasında geçen hafta toplu olarak hisselerini satın aldığı ve DOGE’de ödeme kabul ettiği Twitter da vardı.

admin

admin

Related Posts

Leave A Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir