Binance, Abu Dabi’de faaliyet göstermek için prensipte onay aldı

Abu Dabi Global Market'ten alınan ilkesel onay, Binance'in kripto para birimleri de dahil olmak üzere dijital varlıklarda bir komisyoncu-bayi olarak çalışmasına izin veriyor. Ticaret hacmi açısından dünyanın en büyük kripto borsası olan Binance, Abu Dabi'de faaliyet göstermek için prensipte onay aldı ve Bahreyn ve Dubai'den sonra Orta Doğu bölgesinde üçüncü düzenleyici onayını aldı . Abu Dabi Global Market'ten (ADGM) …

Abu Dabi Global Market’ten alınan ilkesel onay, Binance’in kripto para birimleri de dahil olmak üzere dijital varlıklarda bir komisyoncu-bayi olarak çalışmasına izin veriyor.

Ticaret hacmi açısından dünyanın en büyük kripto borsası olan Binance, Abu Dabi’de faaliyet göstermek için prensipte onay aldı ve Bahreyn ve Dubai’den sonra Orta Doğu bölgesinde üçüncü düzenleyici onayını aldı .

Abu Dabi Global Market’ten (ADGM) alınan ilkesel onay , Binance’in kripto para birimleri de dahil olmak üzere dijital varlıklarda bir komisyoncu-bayi olarak çalışmasına izin veriyor – tam lisanslı bir firma olarak faaliyet göstermeyi öngören kripto borsası için bir başka kilometre taşını işaret ediyor.

ADGM, Birleşik Arap Emirlikleri’nin başkentinde, tarihsel olarak kendi yetki alanı içinde sağlanan finansal hizmetlerin düzenleyici ve denetleyici gözetiminde önemli bir rol oynayan uluslararası bir finansal serbest bölge olarak hizmet vermektedir. ADGM, Binance’in dünya genelinde düzenleyici lisanslar elde etme çabalarına karşılık vererek şunları söyledi:

admin

admin

Related Posts

Leave A Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir